ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προτίμησε τα «πράσινα» από τον Ολυμπιακό ο Μαξίμοβιτς: Έτσι έψησε τον Σέρβο ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση αποσπώντας το «ναι» από τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς και διαπραγματεύεται με τη Χετάφε για να τον ντύσει άμεσα στα «πράσινα». Πως όμως το κατάφερε αυτό;

Προτίμησε τα «πράσινα» από τον Ολυμπιακό ο Μαξίμοβιτς: Έτσι έψησε τον Σέρβο ο Παναθηναϊκός!

O μεταγραφικός «πυρετός» στον Παναθηναϊκό, καλά κρατεί!

Οι «πράσινοι» μετά την απόκτηση των Λημνιού, Ακαϊντίν, Ντραγκόφσκι και Ούγκο, αναμένεται σήμερα να υποδεχθεί τον Τάσο Μπακασέτα.

Ωστόσο το βράδυ της Κυριακής απέσπασε το πολυπόθητο «ναι» από τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς και τον κάνει δικό του, προσπαθώντας να τον φέρει άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να τον προσθέσει από τώρα στο ρόστερ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για έναν παίκτη μεγάλης κλάσης, που είναι βασικός στην Εθνική Σερβίας, αλλά και στη Χετάφε, αποτελώντας τον ακρογωνιαίο λίθο στο παιχνίδι και των δυο.

Δεδομένα ο Παναθηναϊκός, είτε τον βάλει στην εξίσωση από τώρα έχει να περηφανεύεται ότι κέρδισε μια κούρσα με πολλούς αντιπάλους!

Ένας από αυτούς ήταν ο Ολυμπιακός ο οποίος μπήκε… φούρια για να τον αποκτήσει!

Μάλιστα η ομάδα του Πειραιά κατέθεσε πρόταση στον παίκτη για να τον αποκτήσει, ωστόσο ο Σέρβος προτίμησε το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού το οποίο τον έπεισε.

Ο Μαξίμοβιτς αγωνίζεται στη Χετάφε από το 2018 και έχει πραγματοποιήσει 204 εμφανίσεις με 6 γκολ και 3 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντομτσάλε (2013-15), ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Αστάνα (2015-17), προτού μετακινηθεί στην Ισπανία για τη Βαλένθια (2017-18) και έπειτα από μία σεζόν τον απέκτησε η Χετάφε.

Kαταλαβαίνει κανεις, ότι ο Παναθηναϊκός, με το ήδη υπάρχον ρόστερ και ιδίως του ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο κέντρο, αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο και μάλιστα σε περίπτωση που καταφέρει να έρθει στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο ο Μαξίμοβιτς, θα έχει ένα από τα πιο ποιοτικά – αν όχι το ποιοτικότερο – ρόστερ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.