ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Μπήκε» ο Τζούριτσιτς – Θεραπεία Σπόραρ και Βέρμπιτς

Με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς να προπονείται κανονικά και να δηλώνει παρών για το ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και τους Σπόραρ-Βέρμπιτς, να ακολουθούν θεραπεία ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ανεβάζουν στροφές, Ιωαννίδης, Τσέριν, Παλάσιος, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ.

Παναθηναϊκός: «Μπήκε» ο Τζούριτσιτς - Θεραπεία Σπόραρ και Βέρμπιτς

Μια επιστροφή, εν μέσω των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν, περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο.

Για τον Φίλιπ Τζούριτσιτς ο λόγος, με τον Σέρβο μέσο να προπονείται κανονικά σήμερα (22/01) στο Κορωπί και να θέτει εαυτόν στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ, όπως και ο Τόνι Βιλένα που εξέτισε την τιμωρία του, για το πρώτο ματς των «πράσινων» με τους Περιστεριώτες, μεθαύριο (24/01) στη Λεωφόρο.

Αντιθέτως, τόσο ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς όσο και ο Άντραζ Σπόραρ έκαναν θεραπεία λόγω των τραυματισμών τους στον χθεσινό νικηφόρο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης και θα βγάλουν μαγνητική εντός της ημέρας.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αμφότεροι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα απουσιάσουν τόσο με τον Ατρόμητο, όσο και, πιθανότατα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (28/01) στην Τούμπα!

Το δελτίο Τύπου:

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Στα θετικά η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Τζούριτσιτς, ενώ ανεβάζουν στροφές στο ατομικό πρόγραμμα τους οι Ιωαννίδης, Τσέριν, Παλάσιος, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησαν οι Βέρμπιτς, Σπόραρ, οι οποίοι θα υποβληθούν σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού τους.

Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.