ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Άλλη μία βραδιά, που ο Παναθηναϊκός φωνάζει, ότι επέστρεψε παντού!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό, που απόψε τρέλανε τον κόσμο του με τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο μπάσκετ σε ένα καυτό ΟΑΚΑ και με την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Μπακασέτα, αλλά και την συμφωνία με τον Μαξίμοβιτς, παρά την σφήνα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Άλλη μία βραδιά, που ο Παναθηναϊκός φωνάζει, ότι επέστρεψε παντού!

Ο Παναθηναϊκός βροντοφωνάζει, ότι είναι και πάλι εδώ. Ότι επέστρεψε παντού και ότι τα καλύτερα έρχονται. Πλέον οι βραδιές σαν την αποψινή θα γίνουν συνήθεια. Την στιγμή, που η ομάδα μπάσκετ κέρδιζε τον Ολυμπιακό με 85-80, ανακοινωνόταν η απόκτηση του Μπακασέτα μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Την στιγμή, που κυκλοφορούσε η φωτογραφία με τους παίκτες να τραγουδάνε στο ΟΑΚΑ το χόρτο μαγικό μαζί με την θύρα 13, έβγαινε και η φωτογραφία με τον Μπακασέτα να φοράει την πράσινη φανέλα και να δείχνει το τριφύλλι στο στήθος. Η απόλυτη ….ταύλα για κάθε Παναθηναϊκό. Η διάθεση δεν πέφτει με τίποτα και πως να πέσει με αυτά, που συμβαίνουν.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.957 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Χθες ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον σπουδαίο αμυντικό χαφ από την Χετάφε Νεμάνια Μαξίμοβιτς και θα τον έχει για τα επόμενα τρία χρόνια δικό του. Σίγουρα θα έρθει ο Σέρβος παικταράς από το καλοκαίρι μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει, αν θα μπορέσει να έρθει από τώρα. Ο Παναθηναϊκός πλέον παίρνει σημαντικές νίκες σε κόντρες με άλλες ελληνικές ομάδες, που τα προηγούμενα χρόνια, ούτε που το φανταζόταν.

Για να πάρει τον Μαξίμοβιτς νίκησε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις προτάσεις στον Σέρβο χαφ και ένα ραντεβού με τους εκπροσώπους του, αλλά εισέπραξε τρία όχι από τον Μαξίμοβιτς. Ο ΠΑΟΚ έμαθε, ότι ο παίκτης, που είχε προσπαθήσει-ανεπιτυχώς- να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, κλείνει στον Παναθηναϊκό και υψηλόβαθμο στέλεχός του τον πήρε τηλέφωνο και του τάξε πολλά λεφτά. Ούτε που το σκέφτηκε ο Μαξίμοβιτς και είπε άλλο ένα όχι.

Ο Παναθηναϊκός είχε βρει τον τρόπο και τον έπεισε να υπογράψει και ο Μαξίμοβιτς δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο. Αυτές οι μεταγραφές και με τον τρόπο, που γίνονται δείχνουν, ότι ο Παναθηναϊκός πλέον το φωνάζει ότι θα κάνει τα πάντα, για να επιστρέψει στην κορυφή στην Ελλάδα, αλλά και στις καλές ευρωπαϊκές βραδιές.

Η προοπτική σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο έχει ενθουσιάσει τον κόσμο περισσότερο από τα αποτελέσματα. Και η βεβαιότητα ότι τα καλύτερα έρχονται και βραδιές σαν και την αποψινή θα γίνουν συνήθεια, όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό, που πέρασε δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα επέστρεψε για τα καλά και το φωνάζει σε όλους.

Και να κλείσω με κάτι ακόμα. Αυτό, που έκανε απόψε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, να χειροκροτήσει τον Μιλουτίνοφ, όταν υποβασταζόμενος πήγαινε στα αποδυτήρια μετά τον τραυματισμό του, δείχνει ότι κανείς δεν συγκρίνεται μαζί του. Μα κανείς. Για αυτό ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι μοναδικός και δείχνει τι σημαίνει «διδάσκω ήθος» και σέβομαι τον αντίπαλο.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.