ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή Μπακασέτας και Ούγκο – Επιστροφή για Ιωαννίδη, Τζούριτσιτς

Πρώτη προπόνηση για τον Τάσο Μπακασέτα και... ντεμπούτο στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο. Μέσα και ο Βίτορ Ούγκο, επέστρεψαν Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή Μπακασέτας και Ούγκο - Επιστροφή για Ιωαννίδη, Τζούριτσιτς

Πρώτη προπόνηση για τον Τάσο Μπακασέτα και… ντεμπούτο στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο. Μέσα και ο Βίτορ Ούγκο, επέστρεψαν Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Την πρώτη τους προπόνηση στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησαν «Γ. Καλαφάτης» οι Τάσος Μπακασέτας και Βίτορ Ούγκο. Μάλιστα, οι δυο τους είναι διαθέσιμοι για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Με την προπόνηση αυτή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πρασίνων για τον αυριανό (24/1, 21:00) αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παλάσιος, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Θρύλος στην Τουρκία ο Φατίχ Τερίμ - Δεν περίμενα να γυρίσω στην Ελλάδα»" />πράσινα»." />

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.