ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να βάλει θεμέλια πρόκρισης κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και θέλει να βάλει θεμέλια πρόκρισης.

Να βάλει θεμέλια πρόκρισης κόντρα στον Ατρόμητο

Οι «πράσινοι» όντας το φαβορί του ζευγαριού θέλουν να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (31/1, 19:00) στο Περιστέρι. Η ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσει στους «4» τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πρώτο ματς έχει επικρατήσει του Πανσερραϊκού με 0-4.

Για ένα ακόμα ματς ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με πολλές απουσίες αφού εκτός είναι οι τραυματίες Σεμπάστιαν Παλάσιος, Άνταμ Τσέριν, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, Άντραζ Σπόραρ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ – Μπράουν. Από την άλλη, παρόντες θα είναι οι Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Τζούρισιτς, την ώρα που υπάρχουν και ενισχύσεις αφού στην αποστολή συμπεριλήφθησαν για πρώτη φορά οι Τάσος Μπακασέτας και Βίτορ Ούγκο.

Για τον Ατρόμητο, εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας για λόγους αποφόρτισης, ο Κυριάκος Κιβρακίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση και ο Πιέρ Κούντε, ο οποίος ταλαιπωρείται λόγω χτυπήματος στον αστράγαλο από το ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.574 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την πιθανή αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Λοντίγκιν στην εστία, ο Μλαντένοβιτς θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Κώτσιρας το δεξί και οι Σένκεφελντ και Ακαϊντίν τις δύο θέσεις στα στόπερ. Ο Αράο θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Βιλένα και Μπερνάρντ να είναι οι άλλοι δύο στο χώρο του κέντρου. Από κει και μετά, ο Αϊτόρ στα αριστερά και ο Λημνιός στα δεξιά, θα αγωνίζονται στα δύο «φτερά» της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ιωαννίδης, σε σχηματισμό 4-3-3.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.