ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλαϊτζάκης:«Η νίκη επί του Ολυμπιακού μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Καλαϊτζάκης:«Η νίκη επί του Ολυμπιακού μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια»

Για τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, τονίζοντας τη καλή φόρμα που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός AKTOR.

«Τους τελευταίους έναν-δύο μήνες παίζουμε πάρα πολύ καλό μπάσκετ και πλησιάζουμε στο πικ μας, σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Σίγουρα έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, δεν νομίζω ότι έχουμε παίξει από την αρχή της σεζόν πλήρεις. Όταν παίζεις τέτοια ματς όπως αυτά με τον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν είσαι με μόλις πέντε ή έξι παίκτες διαθέσιμους, πρέπει να κερδίσεις. Όλοι ξέρουμε τη σημασία αυτών των αγώνων. Θεωρώ πως αυτή η νίκη θα μας δώσει ένα boost για τη συνέχεια, καθώς όπως προανέφερα παίζουμε ήδη πάρα πολύ καλά. Είμαστε σε καλή φόρμα, είμαστε χαρούμενοι αλλά η συνέχεια είναι δύσκολη τόσο με τους αγώνες της Euroleague, όσο και με το Final 8 του Κυπέλλου».

Σε ερώτηση σχετικά με την περιφέρεια της Μακάμπι, ανέφερε: «Πέραν των Μπράουν και Μπόλντγουιν, η Μακάμπι διαθέτει και άλλους παίκτες που σουτάρουν καλά και διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία, όπως ο ΝτιΜπαρτολομέο και ο Μπλατ. Είναι μια μαχητική ομάδα, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παλέψουμε για τη νίκη».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ερωτηθείς για το αν νιώθει έτοιμος να αναλάβει μια… ειδική αποστολή στην αντιμετώπιση του Μπόλντγουιν τόνισε: «Όταν είσαι νεαρός Έλληνας και παίζεις μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, με το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτουμε, πρέπει να παλέψεις σκληρά για να κερδίσεις το χρόνο σου στο παρκέ. Αυτό που μου έχουν αναθέσει οι προπονητές μου είναι να μπαίνω και να δίνω ενέργεια στην ομάδα. Αν χρειαστεί μια ειδική αποστολή με τον Μπόλντγουιν, εφόσον μου το αναθέσει ο προπονητής μου, είναι κάτι που θα μου αρέσει. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω και μετά χαράς θα το κάνω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.