ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιμένουν οι Ισπανοί: «Στόχοι του Παναθηναϊκού ο Ταβάρες και ο Χεζόνια»

Oι Ισπανοί επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR συνεχίζει να έχει ως πρώτους στόχους τον Μάριο Χεζόνια και τον Έντι Ταβάρες για το καλοκαίρι, κανοντας λόγο και για το χρηματικό αντίτιμο το οποίο προσφέρει στους δύο παίκτες.

Επιμένουν οι Ισπανοί: «Στόχοι του Παναθηναϊκού ο Ταβάρες και ο Χεζόνια»

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της “Mundo Deportivo” οι δυο παίκτες της βασίλισσας αποτελούν προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, ενώ όπως γράφετε η ομάδα της Μαρδίτης δεν μπορεί να φτάσει του τριφυλλιού στους δυο αθλητές.

Μάλιστα είναι ενδεικτικό πως η Mundo Deportivo αναγράφει ακριβώς τα ίδια ποσά που ανέφερε σε δημοσίευμα της και η Marca, πριν κάποιες μέρες, δηλαδή τρία εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για τον Ταβάρες και περισσότερα από δύο για τον Χεζόνια.

Αναλυτικά:

«Οι πιο περίπλοκες περιπτώσεις είναι αυτές του Ταβάρες και του Χεζόνια, οι οποίοι αποτελούν στόχους στους οποίους ο Παναθηναϊκός δίνει προτεραιότητα. Ο αθηναϊκός σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον Ταβάρες και κάτι περισσότερο από 2 εκατομμύρια ευρώ στον Χεζόνια. Αυτά τα ποσά είναι περίπου τα διπλάσια από αυτά που εισπράττουν στη Ρεάλ” εξηγούν οι Ισπανοί, για να αναλύσουν στη συνέχεια την κατάσταση για κάθε έναν από τους δύο καλαθοσφαιριστές:

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ταβάρες, το μεγάλο πρόβλημα είναι το μισθολογικό όριο που επιβάλλεται στην ομάδα, αφού ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θέλει κανένας παίκτης να εισπράττει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο (μεικτά). Με το ισχύον φορολογικό σύστημα, το ποσό αυτό ανέρχεται καθαρά περίπου στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 3 εκατομμύρια καθαρά, σχεδόν διπλάσια. Υπάρχουν επίσης κάποιες ομάδες του ΝΒΑ που κοιτάζουν την περίπτωσή του. Ο Ταβάρες πάντα δήλωνε ότι προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου αισθάνεται πολύ άνετα, αλλά η χρηματική διαφορά είναι τόσο μεγάλη που μια συμφωνία για ανανέωση συμβολαίου φαίνεται αδύνατη, αν η Ρεάλ δεν αναθεωρήσει την μισθολογική πολιτική της

“Η περίπτωση του Μάριο Χεζόνια είναι παρόμοια, με σημαντική παράμετρο ότι ο Κροάτης πάντα έδειχνε τη συμπάθειά του προς τον Παναθηναϊκό. Στο ΟΑΚΑ έχουν ακόμα πανό με το όνομά του και στην τελευταία επίσκεψη της Ρεάλ χειροκροτήθηκε, με τον κόσμο να μην σταματάει να βγάζει φωτογραφίες μαζί του. “Ελπίζω να γυρίσω στον Παναθηναϊκό μια μέρα” είχε δηλώσει ο Χεζόνια στον ελληνικό τύπο μερικές εβδομάδες νωρίτερα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.