ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα με Ατρόμητο – Μέσα Μπακασέτας, Ντραγκόφσκι, Ούγκο, Ακαϊντίν!

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Φατιχ Τερίμ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα με Ατρόμητο - Μέσα Μπακασέτας, Ντραγκόφσκι, Ούγκο, Ακαϊντίν!

Ο Παναθηναϊκός θέλει απόψε να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (21:00).

Περίπου μια ώρα πριν το ματς, ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Φατίχ Τερίμ, ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα παραταχθεί κόντρα στους Περιστεριώτες ο Παναθηναϊκός.

Ο Τούρκος τεχνικός προχωράει σε επτά αλλαγές, με τους νεοφερμένους, Τάσο Μπακασέτα, Βίτορ Ούγκο, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και Σαμέτ Ακαϊντίν στην αρχική ενδεκάδα.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πολωνός λοιπόν στην εστία, με τους Κώτσιρα, Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Αράο στα χαφ μαζί με Τζούριτσιτς και Βιλένα, εξτρέμ Αϊτόρ και Μαντσίνι, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Τάσος Μπακασέτας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.