ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Νίκη επί της Μακάμπι μπορεί να… εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό – Θα πάει σε αλχημείες λόγω των απουσιών»

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε ότι μια νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα βάλει τον Παναθηναϊκό σε θέση ισχύος για την τετράδα και στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στους «κοντούς».

Πετρίδης: «Νίκη επί της Μακάμπι μπορεί να… εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό - Θα πάει σε αλχημείες λόγω των απουσιών»

Ένα βήμα πιο κοντά προς το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs της φετινής Euroleague θα κάνει ο Παναθηναϊκός, να κερδίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ απόψε, όπως σημείωσε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό, αν το πάρει. Να τον βάλει σε θέση ισχύος για την τετράδα, δεν είναι κακό να το λέμε. Θα έχει και την ισοβαθμία απέναντι στην Μακάμπι, μια ακόμα, έχοντας την σε απόσταση τριών νικών. Το θέμα είναι πως θα βγουν τα κουκιά στην περιφέρεια. Έχει μόνο ένα καθαρόαιμο πόιντ γκαρντ, τον Γκράντ. Φαντάζομαι θα πάει σε αλχημείες, θα δώσει περισσότερο χρόνο σε Καλαϊτζάκη και Παπαπέτρου ο Αταμάν. Είναι λίγο αφελής η Μακάμπι και αυτό έχει τα καλά έχει και τα κακά του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τις απουσίες που έχει το «τριφύλλι» και το… χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, ο ρεπόρτερ επισήμανε ότι «περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα, μήπως ο Σλούκας προλάβει κάποιο ματς. Σίγουρα θα γίνει προσπάθεια να παίξει με Αρμάνι, αλλιώς στο ματς με την Ζαλγκίρις. Βιλντόσα και Μπαλτσερόφσκι θα είναι αρχές Φεβρουαρίου στην διάθεση του προπονητή. Προλαβαίνουν σίγουρα τα ματς του Κυπέλλου».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.027 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ ο Πετρίδης σημείωσε ότι οι Μήτογλου, Ναν και Γκραντ είναι σε τρομερή κατάσταση από πλευράς Παναθηναϊκού, αλλά πρέπει να δούμε πόσο θα αντέξουν καθώς παίζουν… στα κόκκινα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.