ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καυστική ανακοίνωση των διαιτητών της SL για τη επίθεση στη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου

Καυστική ανακοίνωση από τους διαιτητές και βοηθούς της Σούπερ Λίγκας, που καταδικάζουν την επίθεση στη σύντροφο του μέλους της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου.

Καυστική ανακοίνωση των διαιτητών της SL για τη επίθεση στη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου

Καυστική και σε ειρωνικό τόνο ανακοίνωση από τους διαιτητές και βοηθούς της Σούπερ Λίγκας.

Στην ανακοίνωσή τους καταδικάζουν την επίθεση, που δέχθηκε η σύντροφος του μέλους της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου και τονίζουν: «Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειες σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου. Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε»!

Η ανακοίνωση:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.208 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Βρισκόμαστε για άλλη μία φορά στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε μία άνανδρη επίθεση, αυτήν τη φορά σε γυναίκα. Οι διαβεβαιώσεις για αποκλιμάκωση της τεταμένης κατάστασης και οι ενέργειες για διαλεύκανση των επιθέσεων κατά των διαιτητών, ήταν για άλλη μία φορά ευχολόγια και λόγια του αέρα! Το υγιές ποδόσφαιρο κραυγάζει, αλλά μάλλον δεν ακούει κανείς! Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειες σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου. Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.