ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, δεν είχαμε δύο βασικά πόιντ γκαρντ»

Όλα όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν.

Αταμάν: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, δεν είχαμε δύο βασικά πόιντ γκαρντ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο μπάσκετ δεν μπορείς να κερδίσεις όταν δεν έχει πόιντ γκαρντ. Σήμερα είχαμε μόνο τον Γκραντ, που είχε και 4 φάουλ, και στη συνέχεια χάσαμε και τον Ναν. Σε μία μέρα που οι δύο σκόρερ μας σούταραν με αυτό το ποσοστό ήταν αδύνατον για εμάς να πάρουμε τη νίκη.

Η Euroleague είναι μία πολύ σκληρή διοργάνωση. Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα και φαβορί και μετά από αρκετές εβδομάδες χάσαμε. Δεν είχαμε δύο βασικά πόιντ γκαρντ, τους Σλούκα και Βιλντόζα, και ελπίζω σύντομα ένας από τους δύο να επιστρέψει γιατί είναι δύσκολο να παίξεις μπάσκετ χωρίς πλέι μέικερ».

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.