ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Ιωαννίδης, αλλά θα είναι στην αποστολή για Τούμπα – Θετικά νέα για Παλάσιος!

Οι πράσινοι προπονήθηκαν σήμερα στο Κορωπί, με τον Φώτη Ιωαννίδη να κάνει θεραπεία.

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Ιωαννίδης, αλλά θα είναι στην αποστολή για Τούμπα - Θετικά νέα για Παλάσιος!

Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Τσέριν, Γερεμέγεφ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Παλάσιος. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χουάνκαρ και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.