ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με Stoiximan Master και Bet Builder!

Nτέρμπι – ορόσημο για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με Stoiximan Master και Bet Builder!

Το ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στην Τούμπα, όπου είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 η σέντρα στο ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός. Η ομάδα του Λουτσέσκου δείχνει σε κάθε ευκαιρία πως έχει μέταλλο. Μετά από αήττητο 11 αγώνων με εννέα σερί νίκες, ηττήθηκε 2-1 στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη.

Η αντίδραση ωστόσο του «Δικεφάλου» ήταν άμεση με τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Με πιο πρόσφατη το 5-1 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Μια ακόμη επίδειξη του ΠΑΟΚ σε δημιουργία και πολυφωνία στο σκοράρισμα.

Άλλωστε έχει την καλύτερη επίθεση της λίγκας και την κορυφαία άμυνα μαζί με τον Παναθηναϊκό. Το ροτέισον γίνεται με ιδανικό τρόπο και ο ΠΑΟΚ φαντάζει έτοιμος αυτή τη στιγμή να διεκδικήσει οτιδήποτε του αναλογεί τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Μετά από αήττητο επτά αγώνων, την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο και το 2-0 κόντρα στον Αστέρα, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα με τον Τερίμ στον πάγκο. Ο Τούρκος αποφάσισε να ρίξει αμέσως στη μάχη τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, επιλογή ωστόσο που δεν του βγήκε.

Παρά το προβάδισμα με τον Αϊτόρ στο 11′, δέχθηκε την ανατροπή πριν κα βγει το ημίχρονο και ο Ιωαννίδης αστόχησε σε πέναλτι στο 90′ για το τελικό 1-2 στη Λεωφόρο. Βαρύ το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια, αρκετά τα προβλήματα τραυματισμών και κομβικά τα ματς που ακολουθούν αρχής γενομένης από το 90λεπτο της Τούμπας.

Ντέρμπι αποδείξεων στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ, δεμένος στο χορτάρι και με ξεκάθαρους ρόλους. Ο Παναθηναϊκός βγάζει κούραση εσχάτως, στα εκτός έδρας ντέρμπι ωστόσο διατηρεί τη συγκέντρωση του και παίζει καλά στον χώρο. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 6,5 κάρτες σε απόδοση 3.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.