ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για τη νίκη στην Πάτρα πριν τη «διαβολοβδομάδα» ο Παναθηναϊκός AKTOR

O Παναναθηναϊκός AKTOR θέλει να κάνει το 16/16 στη Basket League (20:15), περνώντας από την Πάτρα και την έδρα του Απόλλωνα πριν τη διαβολοδομάδα της Euroleague.

Για τη νίκη στην Πάτρα πριν τη «διαβολοβδομάδα» ο Παναθηναϊκός AKTOR

Στην Πάτρα για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, πριν τη διαβολοβδομάδα ο Παναθηναϊκός AKTOR!

O “εξάστερος” αντιμετωπίζει απόψε τον Απόλλωνα για την 16η αγωνιστική της Basket League (20:15, EPT3) και θέλει τη νίκη προκειμένου να διευρύνει το εντός έδρας αήττητο σερί του.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε στην ευρεία νίκη με το εντυπωσιακό 112-60, στο ΟΑΚΑ.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.013 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, το «τριφύλλι» επικράτησε 85-80 του Ολυμπιακού στο «αιώνιο» ντέρμπι και έτσι σε μεγάλο βαθμό έχει «κλειδώσει» την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αντιμετώπισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Ευρωλίγκα και ηττήθηκε 90-75 στο ουδέτερο Βελιγράδι.

Από αυτή την αναμέτρηση αποχώρησε με τραυματισμό ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε θεραπεία και είναι αμφίβολος για το ματς στην Πάτρα. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να προφυλαχθεί ενόψει της διπλής εβδομάδας στην Ευρωλίγκα. Εκτός επίσης θα είναι οι Κώστας Σλούκας, Λούκα Βιλντόσα και Αλεξάνταρ Μπαλτσερόφσκι. Αντίθετα, στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν τέθηκε ξανά ο Λευτέρης Μαντζούκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.