ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: H πιθανή ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Φατίχ Τερίμ για την ενδεκάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: H πιθανή ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της σεζόν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να είναι πρώτος μετά το τέλος της 20ης αγωνιστικής.

Οι “πράσινοι” ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με τους Τσέριν, Ιωαννίδη και Γερεμέγεφ να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή, την στιγμή που οι Παλάσιος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, αλλά και οι τραυματίες, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Πάλμερ Μπράουν, Μάγκνουσον είναι εκτός.

Ο Φατίχ Τερίμ, καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι, ετοιμάζοντας εκπλήξεις για μια ακόμη φορά, αναφορικά με την ενδεκάδα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ντραγκόφσκι και Λοντίγκιν παίζουν δυνατά για την εστία με τον Γιούρι να είναι το φαβορί να ξεκινήσει βασικός. Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ούγκο και Μλαντένοβιτς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η τετράδα στην άμυνα, με τον Αράο να μετατοπίζεται στα χαφ. Ο Κώτσιρας, ο Αράο, διεκδικούν τη θέση του αμυντικού μέσου, με τον Βραζιλιάνο να έχει ένα προβάδισμα. Τσέριν, Βιλένα επίσης διεκδικούν θέση, όπως και οι Τζούριτσιτς, Μπερνάρ, Μπακασέτας με τον αρχηγό της Εθνικής να συγκεντρώνει πιθανότητες να αγωνιστεί και στην κορυφή, “κοντράροντας” τον Ιωαννίδη.

Στα εξτρέμ, Μαντσίνι και Αϊτόρ παίζουν ως φαβορί για δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.