ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έλβη Μιχαηλίδου: Η αθλητικογράφος του OPEN καταγγέλλει σεξιστική επίθεση στα social media

Η αθλητικογράφος του OPEN και του ethnos.gr Έλβη Μιχαηλίδου, καταγγέλλει σεξιστική επίθεση στα social media από άλλον αθλητικό δημοσιογράφο.

Έλβη Μιχαηλίδου: Η αθλητικογράφος του OPEN καταγγέλλει σεξιστική επίθεση στα social media

Σε ανάρτηση τής αθλητικογράφου, ο συνάδελφός της και διδάσκων στο ΑΠΘ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά το πρόσωπό της, με ιδιαίτερα σεξιστικό ύφος. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ενώ η ‘Ελβη Μιχαηλίδου αναφέρθηκε σε ό,τι έγινε και στην πρωινή εκπομπή του Open «Καλημέρα Ελλάδα».

ευχαριστώ» στον κόσμο για τη στήριξη μετά τη σεξιστική δημόσια επίθεση που δέχτηκε από δημοσιογράφο" />

Η ανάρτηση

«Ενημέρωσα ως όφειλα τον ΠΣΑΤ καθώς τέτοιες εκφράσεις μεταξύ συναδέλφων δημόσια αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για την (αθλητική) δημοσιογραφία της χώρας μας, η οποία είναι ήδη πολύπαθη και δεν πρέπει να την κλονίζουμε άλλο. Σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι στο μισογυνισμό που κρύβει το απρεπές αυτό σχόλιο. Γιατί είμαι βέβαιη πως δε θα τολμούσε ποτέ να το κάνει δημόσια σε άντρα συνάδελφο. Επειδή όμως είμαστε στο 2024 και είμαστε αρκετές (ευτυχώς!) οι γυναίκες πλέον στο αθλητικό ρεπορτάζ, θέλω να πω ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ τέτοιες συμπεριφορές. Ο καθένας και η καθεμία μιλάει με τη δουλειά του», γράφει η Έλβη Μιχαηλίδου στο Facebook.

Πηγή: ethnos.gr

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 512.810 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.