ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε θέση για τη Euroleague ο Μίσιτς!

Πήρε θέση για τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του ο Σέρβος!

Πήρε θέση για τη Euroleague ο Μίσιτς!

Ξεκάθαρη θέση για όσα ακούγονται γύρω από την απόφασή του να αφήσει την Euroleague και να μετακομίσει στο ΝΒΑ πήρε ο Βασίλιε Μίτσιτς!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βασίλιε Μίτσιτς, ένας από τους πιο dominant γκαρντ της Ευρώπης, άφησε την Euroleague για να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Ο μεγάλος στόχος του ήταν να βρει ένα συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ του το προσέφεραν απλόχερα.

Παρά το hype της κίνησής του, ο χρόνος και ο ρόλος του είναι περιορισμένα ως ώρας.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι είπε για όσα ακούγονται. Δείτε με ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.