ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόστιμο από την UEFA στον Παναθηναϊκό

Η UEFA τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με χρηματικό πρόστιμο για τα ματς με τη Βιγιαρεάλ στο "Θεράμικα" και με τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο.

Πρόστιμο από την UEFA στον Παναθηναϊκό

Η UEFA τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με χρηματικό πρόστιμο για τα ματς με τη Βιγιαρεάλ στο “Θεράμικα” και με τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA γνωστοποίησε ότι με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα τιμωρείται με:

Με 10.000 ευρώ για φθορές των οπαδών του στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ με βάση το άρθρο 16(2)(f) DR, με ενημέρωση πως θα πρέπει να υπάρξει απευθείας επικοινωνία με την ισπανική ομάδα «…για την κάλυψη των ζημιών».

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό συνολικό πρόστιμο 73.625 ευρώ για τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα για τα εξής καταγεγραμμένα περιστατικά απ’ τον παρατηρητή της UEFA:

-Μπλοκάρισμα διαδρόμων στις εξέδρες, Άρθρο 38 SSR:  22.000 ευρώ

-Χρήση δείκτη λέιζερ, Άρθρο 16(2)(δ) DR:            22.000 ευρώ

-Ρίψη αντικειμένων, Άρθρο 16(2)(β) DR:               5.875 ευρώ

-Άναμμα πυροτεχνημάτων, Άρθρο 16(2)(c) DR:          13.750 ευρώ

-Πανό με πολιτικό περιεχόμενο Άρθρο. 16(2)(e) DR:   10.000 ευρώ

Για τον αγώνα της Λεωφόρου, τιμωρήθηκε και η Μακάμπι Χάιφα για τη συμπεριφορά των δικών της οπαδών στη Θύρα 6 για τα εξής περιστατικά: -Άναμμα πυροτεχνημάτων, Άρθρο 16(2)(c) DR:          26.250 ευρώ

-Ανάρμοστη συμπεριφορά ομάδα, Άρθρο Art. 15(4) DR,   8.000 ευρώ

Απ’ τις αρχές της φετινής σεζόν ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε απ’ τα πειθαρχικά όργανα της UEFA με συνολικά 9 πρόστιμα που φτάνουν στο σύνολό τους τις 464.500 ευρώ και είναι η ελληνική ομάδα που έχει πληρώσει τα περισσότερα χρήματα σε πρόστιμα για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.