ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Aπάντησε» ο Παλάσιος

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, απάντησε αναφορικά με τη φημολογούμενη πρόταση της Πούμας!

Παναθηναϊκός: «Aπάντησε» ο Παλάσιος

Ανησυχία έχει επικρατήσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού, σχετικά με το δημοσίευμα από το Μεξικό το οποίο αναφέρει ότι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έχει πρόταση και βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Πούμας ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο του «Τούκου» ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, και ο ίδιος αν θέλει έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί αν το επιθυμεί με οποιαδήποτε ομάδα. Τη δεδομένη στιγμή ωστόσο, από την ομάδα δεν προκύπτει ότι υπάρχει κάποια ενόχληση από το Μεξικό για τον Παλάσιος.

Την απάντηση όμως την έδωσε ο ίδιος ο Παλάσιος, αναρτώντας στο προφίλ του στο Instagram, μια φωτογραφία συνοδευόμενη από μια κλεψύδρα, με την οποια ξεκάθαρα μετρά αντίστροφα την επιστροφή του στη δράση, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ατρόμητο την Τετάρτη.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος, έχει καταγράψει 25 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό έχοντας σκοράρει πέντε γκολ και δώσει επτά ασίστ σε 1.628 αγωνιστικά λεπτά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.