ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μεγάλη αλλαγή για τους οδηγούς: Αυτό υποχρεούνται να κάνουν!

Σημαντική αλλαγή.

Μεγάλη αλλαγή για τους οδηγούς: Αυτό υποχρεούνται να κάνουν!

Το σύστημα καταγραφής δεδομένων συμβάντος που είναι η επίσημη ονομασία του μαύρου κουτιού για τα αυτοκίνητα, όπως την χρησιμοποιεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα έγγραφά της, είναι υποχρεωτικό στα νέα επιβατικά και επαγγελματικά van από τον Ιούλιο του 2022.

Ωστόσο από τις 7 Ιουλίου του 2024 το μαύρο κουτί θα είναι υποχρεωτικό σε όλα τα νέα αυτοκίνητα που ταξινομούνται για τις αγορές της Ευρώπης.

Το μαύρο κουτί, είναι κάτι σαν το αντίστοιχο των αεροπλάνων που όπως έχουμε μάθει δυστυχώς από αεροπορικές τραγωδίες, είναι πορτοκαλί. Στην περίπτωση των αυτοκινήτων πρόκειται για μια μικρή συσκευή που καταγράφει κυρίως τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 453.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα καταγράφει ορισμένες παραμέτρους για σύντομο χρονικό διάστημα, δηλαδή πέντε δευτερόλεπτα πριν από τη σύγκρουση και 0,3 δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.