ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να μπει με το δεξί στη διαβολοβδομάδα, αντιμετωπίζοντας απόψε (21:15, NovaSports Prime) την Αρμάνι στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ!

Να επιστρέψει στις νίκες, να μπει με το δεξί στη διαβολοβδομάδα και να παραμείνει σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας ο εξάστερος!

Ο Παναθηναϊκός ΑKTOR, μετά από την ήττα από τη Μακάμπι στο Βελιγράδι, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα σε ένα must win παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Αρμάνι(21:15, NovaSports Prime).

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε ένα δύσκολο και ζορισμένο διάστημα λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμού. Ο Κώστας Σλούκας δεν θα αγωνιστεί καθώς ταλαιπωρείται ακόμη από τη θλάση πρώτου βαθμού που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Λούκα Βιλντόσα και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, αλλά παραμένουν αμφίβολοι. Ο Αργεντινός γκαρντ έχει μεγάλη θέληση να βοηθήσει την ομάδα του «σφίγγοντας τα δόντια» και ίσως αγωνιστεί, ενώ η συμμετοχή του Πολωνού σέντερ είναι αρκετά δύσκολη.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.494 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι διαιτητές που ορίστηκαν για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής είναι ο Κροάτης, Νταμίρ Γιαβόρ, ο Λιθουανός Γκίτις Βίλιους και ο Λετονός Κρίσταπς Κονσταντίνοβς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.