ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η αιτία του… κουβά: Ο απλός λόγος που είναι πάντα δύσκολο για τους μετεωρολόγους να προβλέψουν αν θα χιονίσει στην Αθήνα

Αντί για λευκά ρεπορτάζ και άρθρα, τα M.M.E. το γύρισαν στο «γιατί δεν είδαμε τελικά άσπρη μέρα»

Η αιτία του… κουβά: Ο απλός λόγος που είναι πάντα δύσκολο για τους μετεωρολόγους να προβλέψουν αν θα χιονίσει στην Αθήνα

Δήμοι και Περιφέρειες στην Αττική ήταν επί ποδός «πολέμου». Στα βόρεια του λεκανοπεδίου οι παραγγελίες για προμήθεια αλατιού είχαν φύγει μέρες πριν, ενώ οι πιο κινδυνολόγοι είχαν θέσει σε εφαρμογή τις συμβάσεις παροχής υπηρεσιών για μέσα αποχιονισμού. Που σημαίνει ότι σε κάποιες περιοχές τα μηχανήματα είχαν λάβει έως και θέσεις «μάχης» οδηγώντας στην αντίστοιχη σπατάλη πόρων. Τα Μ.Μ.Ε. ετοιμάζονταν να… ξεπουλήσουν, με ζωντανές συνδέσεις και διπλοβάρδιες στα site, καθώς δεν υπάρχει κανένα καλύτερο clickbait από έναν προβληματικό χιονιά και οι μαθητές κανόνιζαν ποια από τις ημέρες που θα ήταν κλειστά τα σχολεία θα το έριχναν στον χιονοπόλεμο.

Και τελικά… άνθρακας ο θησαυρός. Ο χιονιάς περιορίστηκε σε περιοχές όπως τα Βίλια και η Ιπποκράτειος Πολιτεία, ενώ υποτίθεται ότι θα έπεφτε αρκετό χιόνι από τα 300μ. και πάνω στο λεκανοπέδιο, ενδεχομένως και σε λίγο χαμηλότερα υψόμετρα.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.