ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Η 31η Ιανουαρίου «δείχνει» ανατροπή και πρόκριση!

Ο Παναθηναϊκός κυνηγά απόψε κόντρα στον Ατρόμητο την ανατροπή-πρόκριση απέναντι στον Ατρόμητο έχοντας ως σύμμαχο την προϊστορία και την.... ημερομηνία!

Παναθηναϊκός: Η 31η Ιανουαρίου «δείχνει» ανατροπή και πρόκριση!

Η 31η Ιανουαρίου «δείχνει» ανατροπή και πρόκριση για τον Παναθηναϊκό!

Το “τριφύλλι” κυνηγά απόψε κόντρα στον Ατρόμητο την ανατροπή-πρόκριση απέναντι στον Ατρόμητο έχοντας ως σύμμαχο την προϊστορία και την…. ημερομηνία! και αυτό για πριν από 17 χρόνια τέτοια μέρα (31/1) ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε παρόμοια κατάσταση.

Τότε ο Παναθηναϊκός είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ χάνοντας στην Τούμπα 2-1 για το πρώτο ματς, αλλά η φανέλα είναι βαριά!

Οι “πράσινοι” με τον Μουνιόθ στον πάγκο τους, κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια σπουδαία πρόκριση με σκορ 3-1 και να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο Αντρέας Ίβανσιτς έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 38΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και οι 30.000 «αιώνια πιστοί» το πανηγύρισαν έξαλλα. Στο 63΄ ήταν η σειρά του Βαγγέλη Μάντζιου να αυξήσει τον δείκτη του σκορ σε 2-0 θέτοντας τις βάσεις της πρόκρισης. Παρόλα αυτά οι «μελανόλευκοι» βρήκαν τη δύναμη και μείωσαν σε 2-1 στο 90΄ με τον Γεωργιάδη.

Στην παράταση επιστρατεύτηκε η παναθηναϊκή μαχητική ψυχή και στο 96΄ ο Βαγγέλης Μάντζιος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έκανε το τελικό 3-1.

Ο Βίκτορ Μουνιόθ παρέταξε τους εξής: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον (51’ Λεοντίου), Μόρις, Γκούμας (71’ λ. τρ. Μπίσκαν), Μπόβιο, Τζιόλης, Ιβανσιτς, Νίνης (65’ Παπαδόπουλος), Μάντζιος, Σαλπιγγίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.