ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Βιλντόσα και Μπαλτσερόφσκι η 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR με Αρμάνι!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο, με τους Λούκα Βιλντόσα και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι να βρίσκονται στη 12άδα. Εκτός ο Κώστας Σλούκας.

Με Βιλντόσα και Μπαλτσερόφσκι η 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR με Αρμάνι!

Επιστροφή στις… διαβολοβδομάδες για τον Παναθηναϊκό AKTOR, που υποδέχεται (21:15, NovaSports Prime) την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» θα είναι ενισχυμένοι στην αναμέτρηση αυτή, καθώς επέστρεψαν στη 12άδα οι Λούκα Βιλντόσα και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι. Αμφότεροι πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου, ο Αργεντινός για ρήξη έξω μηνίσκου και ο Πολωνός για σκωληκοειδίτιδα. Ωστόσο, παρόλο που έκαναν μόλις μια προπόνηση, θα «σφίξουν τα δόντια» ώστε να βοηθήσουν την ομάδα τους, και μένει να φανεί πόσο θα χρησιμοποιηθούν από τον Εργκίν Αταμάν.

Από την άλλη, εκτός παραμένει ο Κώστας Σλούκας, που ταλαιπωρείται ακόμη από τη θλάση πρώτου βαθμού που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τη θέση του στη 12άδα των γηπεδούχων πήρε ο Δημήτρης Μωραΐτης. Για την Αρμάνι, επιστρέφει μετά από καιρό στην Ευρωλίγκα ο Νίκολα Μίροτιτς, ενώ εκτός έμεινε ο Μπίλι Μπάρον.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 9.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Αρμάνι Μιλάνο (Ετόρε Μεσίνα): Λο, ΜακΓκρούντερ, Πόιθρες, Τόνουτ, Μέλι, Νέιπιερ, Ρίτσι, Φλακαντόρι, Χολ, Σιλντς, Μίροτιτς, Χάινς, Βόιγκτμαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.