ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φρενίτιδα για τον «εξάστερο»: Εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός – Φενέρ!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, γοητευμένος και... τρελός με την ομαδάρα του Εργκίν Αταμάν, ξενύχτησε και μετά τη νίκη επί της Αρμάνι, εξαφάνισε τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (9/2).

Φρενίτιδα για τον «εξάστερο»: Εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Φενέρ!

Τρέλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Ο εξάστερος, γονάτισε στο κάστρο του ΟΑΚΑ και την Αρμάνι Μιλάνο επικρατώντας 79-62, ανέβηκε στην 3η θέση της Euroleague μετά από 24 ματς και συνεχίζει αλώβητος την πορεία του για το πλεονέκτημα έδρας.

Το γεγονός αυτό φούντωσε την κάψα των οπαδών του «τριφυλλιού» και σε συνδυασμό με το ότι την άλλη εβδομάδα (09/02) υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι τετράδας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, έφερε μεταμεσονύχτιο sold out!

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μόλις μερικές ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού εξαφάνισαν τα εισιτήρια, δείχνοντας για άλλη μια φορά τη δίψα, που έχουν, να δουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν και να ζήσουν, φυσικά, το πάρτι, που στήνεται στο κλειστό σε κάθε παιχνίδι των «πράσινων».

Τα ξημερώματα, λοιπόν, τα μαγικά χαρτάκια εξαντλήθηκαν! Για την ακρίβεια, έχει απομείνει ένα στα VIP αξίας 450 ευρώ, αλλά και αυτό δεν αποκλείεται όσο γράφονται αυτές οι γραμμές να… εξαφανιστεί!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.