ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η λεπτομέρεια που δείχνει πόσο τεράστια αλλαγή έχει φέρει ο Αταμάν

Και που δείχνει γιατί δεν τραβούσε τίποτα πέρσι...

Παναθηναϊκός: Η λεπτομέρεια που δείχνει πόσο τεράστια αλλαγή έχει φέρει ο Αταμάν

Όσο παρακολουθεί κανείς ένα άθλημα, αρχίζει και συλλέγει εμπειρίες και φτάνει κάποια στιγμή να αποκρυσταλλώσει κάποιους κανόνες που κρίνει, με βάση τα facts ότι ισχύρουν. Ο φετινός Παναθηναϊκός μας αναγκάζει να μιλήσουμε για έναν κανόνα όχι τόσο γνωστό.

Οι μεγάλες ομάδες, οι φτιαγμένες για τα σπουδαία, κρίνονται σε λεπτομέρειες και υπάρχει μια λεπτομέρεια στον φετινό Παναθηναϊκό, την οποία πρέπει να την πιστωθεί συνολικά ο οργανισμός, αλλά λίγο περισσότερο ο Αταμάν, η οποία δείχνει και γιατί δεν πήγε τίποτα σωστά την περσινή χρονιά.

Σε μια ομάδα που είναι σε κακή κατάσταση σε όλα της τα επίπεδα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, οι μέτριοι παίκτες της γίνονται χειρότεροι και οι σούπερ παίκτες της καταπονούνται περισσότερο.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.