ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Mπήκαν» Ιωαννίδης και Χουάνκαρ!

Με ευχάριστα νέα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς Φώτης Ιωαννίδης και Χουάνκαρ, μπήκαν στην προπόνηση!

Παναθηναϊκός: «Mπήκαν» Ιωαννίδης και Χουάνκαρ!

Μόλις λίγες ώρες είχαν για να χαρούν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκαν στο Κορωπί με ανεβασμένη ψυχολογία προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα νέα για τον Φατίχ Τερίμ ήταν εξαιρετικά, αφού τόσο ο Χουάνκαρ όσο και ο Φώτης Ιωαννίδης, μπήκαν στην προπόνηση και δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού για το κυριακάτικο ματς της Λεωφόρου!

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και θεραπεία οι Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνηση αυτό εκτυλίχθηκε σε δυο γκρουπ με τους παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Ατρόμητο, να κάνουν αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι μετά το rondo και την προθέρμανση, εξασκήθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων».

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες. Στην προπόνηση με την ομάδα μπήκαν και οι Ιωαννίδης, Χουάνκαρ. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και θεραπεία οι Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.