ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

To buzzer beater του «μαέστρο» και οι υψωμένες γροθιές του Τερίμ: H παρακάμερα της πρόκρισης του Παναθηναϊκού (Vid)

H παρακάμερα της πρόκρισης του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

To buzzer beater του «μαέστρο» και οι υψωμένες γροθιές του Τερίμ: H παρακάμερα της πρόκρισης του Παναθηναϊκού (Vid)

Πρόκριση μάγκικη και Παναθηναϊκή, κόντρα σε όλους και σε όλα.

Ο Παναθηναϊκός, έκανε ξανά μεγάλη ανατροπή, ήταν κυρίαρχος στο Περιστέρι και επικράτησε 2-0 του Ατρομητου, φέρνοντας “τούμπα” την ήττα του πρώτου ματς!

Οι “πράσινοι” προκρίθηκαν ξανά στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ρούμπεν Πέρεθ να σκοράρει το πρώτο του γκολ με το τριφύλλι και με τον… μαέστρο, Φίλιπ Μλαντένοβιτς να παίρνει την “μπαγκέτα” του δίνοντας το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς χάρη στην απίστευτη ΓΚΟΛΑΡΑ που πέτυχε στις καθυστερήσεις!

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.326 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατέγραψε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τη βραδιά στο Περιστέρι και σας την παρουσιάζει!

Δείτε την εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.