ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: Νίκη… εδραίωσης ψάχνει στο Κάουνας το «τριφύλλι»

Η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι το νέο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ολοκληρώνει μία ακόμα «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague, με το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής (20:00, Novasports Prime).

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός: Νίκη... εδραίωσης ψάχνει στο Κάουνας το «τριφύλλι»

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη τους επί της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, θέλουν να φύγουν με το διπλό από το Κάουνας. Ενδεχόμενο νίκης θα φέρει φυσικά το «τριφύλλι» ακόμα πιο κοντά στα PlayOffs, ενώ θα ισχυροποιήσει τις πιθανότητές τους για την κατάληψη μία εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων.

Στην άλλη πλευρά, η Ζαλγκίρις του Αντρεά Τρινκιέρι είναι μακριά από την πρώτη 10άδα, ωστόσο η λιθουανική ομάδα μόνο αδιάφορη δε θα παρουσιαστεί, όπως απέδειξε στο τελευταίο της παιχνίδι, όπου διέλυσε την Εφές Αναντολού με 96-70.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έργκιν Αταμάν δεν υπολογίζει στον Κώστα Σλούκα, ενώ η Ζαλγκίρις θα αγωνιστεί πλήρης!

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία) θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.