ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Μπερνάρ!

Είναι πλέον οριστικό.

Στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Μπερνάρ!

Μπορεί οι Βραζιλιάνοι να ανέφεραν στα τελευταία τους ρεπορτάζ ότι υπήρξε συνάντηση του μάνατζερ του Μπερνάρ το περασμένο Σαββατοκύριακο με τον Παναθηναϊκό και πρόθεση για διετή επέκταση της συνεργασίας τους, ωστόσο ο 31χρονος άσος ετοιμάζεται να επιστρέψει τελικά στην πατρίδα του.

Τα δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος που ήθελαν την Ατλέτικο Μινέιρο να κινείται δυνατά για τον Μπερνάρ, τελικά επιβεβαιώνονται, καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται πράγματι να έδωσαν τα χέρια με φόντο το καλοκαίρι, όταν και ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος από τους Πράσινους.

Η “Γκάλο” επιθυμούσε ιδανικά να έχει τον ποδοσφαιριστή άμεσα, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, μιας και η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία λήγει στις 7 Μαρτίου, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να στερηθεί τον παίκτη στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι ο Μπερνάρ ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην πατρίδα του μετά από 11 χρόνια, έχοντας αγωνιστεί ενδιάμεσα σε Σαχτάρ, Έβερτον και Σαρζά, πριν φορέσει το τριφύλλι στο στήθος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.