ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τερίμ: «Θα κερδίσουμε το ντέρμπι και θα γιορτάσουμε τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Τερίμ: «Θα κερδίσουμε το ντέρμπι και θα γιορτάσουμε τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού»

Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός  μπορεί να κερδίσει το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Pre Game» της Cosmote TV ο Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε για το ντέρμπι «αιωνίων», ξεκαθαρίζοντας ότι το ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο αποτελεί παρελθόν, αφού ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς για το πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων ο Φατίχ Τερίμ, αναφέρθηκε και στα χθεσινά γενέθλια του συλλόγου, αλλά και στις απουσίες για τις οποίες επανέλαβε ότι ποτέ δεν αποτελούν δικαιολογίες και έκλεισε, με μια αναφορά στα σημεία που θα κρίνουν το ντέρμπι.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

<u><strong>Αναλυτικά:</strong></u>

«Στον τελευταίο αγώνα, μπήκαμε με μειονέκτημα ενός γκολ από το πρώτο παιχνίδι, όμως παίξαμε πολύ καλά και παρότι αγωνιζόμασταν εκτός έδρας, πήραμε τη νίκη που θέλαμε.

Η αναμέτρηση Κυπέλλου όμως ανήκει στο παρελθόν, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Τώρα όμως έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικός. Το μυαλό μας είναι εκεί, παίζουμε εντός έδρας, θέλουμε να κερδίσουμε και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Xθες ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 116 χρόνια ζωής και σήμερα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα κερδίσουμε, ελπίζω να το γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Και σ’ αυτό το παιχνίδι υπάρχουν απουσίες, αλλά εμείς δεν το χρησιμοποιούμε για το συγκεκριμένο ματς. Ξέρουμε πολύ καλά τον αντίπαλο, έχουμε αγωνιστεί απέναντι τους και τους γνωρίζουμε. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς θα παίξουμε εμείς και πως θα λειτουργήσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να μπορέσουμε να φθάσουμε στη νίκη.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.