ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γερεμέγεφ: «Nα χτίσουμε στην εμφάνιση μας από το τελευταίο ματς – Το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»

Δηλώσεις ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έκανε ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, τονίζοντας την ανάγκη των «πράσινων» να χτίσουν πάνω στην εμφάνισή που έκαναν κόντρα στον Ατρόμητο.

Γερεμέγεφ: «Nα χτίσουμε στην εμφάνιση μας από το τελευταίο ματς - Το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»

Δηλώσεις ενόψει του αποψινού (4/2, 21:00) μεγάλου ντέρμπι των «αιωνίων», έκανε στην εκπομπή «Pre Game» της Cosmote TV ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Ο επιθετικός των «πράσινων» τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να χτίσει πάνω στην καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Ατρόμητο, ενώ σύγκρινε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, λόγω της αλλαγής που υπήρξε στην τεχνική τους ηγεσία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το μεγαλύτερο ίσως στην Ελλάδα. Ερχόμαστε από μια καλή απόδοση, θα χτίσουμε πάνω σε αυτό και ελπίζουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Νομίζω πως είμαστε σε μια παρόμοια κατάσταση με τον Ολυμπιακό. Έχουμε καινούργιους προπονητές και κάποιους νέους παίκτες και θα πάρει χρόνο για να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μάθουμε τις νέες ιδέες. Νομίζω ότι συγκεντρωνόμαστε κυρίως σε εμάς και νομίζω πως γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Το τελευταίο ματς το έδειξε αυτό και τώρα απλά χτίζουμε πάνω σε αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.