ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την ενδεκάδα του ντέρμπι

Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την ενδεκάδα του ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, καθώς στις 21:00 υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Oι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα τους κάνει να ξεπεράσουν άμεσα την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Φατίχ Τερίμ να έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Τούρκος τεχνικός με σημαντικότερο εκείνο του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας στράικερ παρότι την Πέμπτη προπονήθηκε κανονικά, δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το αποψινό ματς. Μεταξύ άλλων, εκτός είναι και οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Βαγιαννίδης, των οποίων η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σήμερα, προκειμένου ο Τούρκος τεχνικός να ανακοινώσει την αποστολή.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν η εκτίμηση είναι ο στο τέρμα θα παραμείνει ο Ντραγκόφσκι. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ούγκο, Χουάνκαρ. Αράο ως “εξάρι”, με Τσέριν και Μπακασέτα στον άξονα. Μαντσίνι το ένα εξτρέμ, Γερεμέγεφ στην κορυφή, ενώ ανοικτό παραμένει το αριστερό άκρο της επίθεσης με τους Αϊτόρ, Μπερνάρ και Παλάσιος να διεκδικούν θέση σε αυτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.