ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΣΟΚ στο ΟΑΚΑ για τον κουρασμένο Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR

Ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό ΑKTOR στο ΟΑΚΑ! Οι "πράσινοι" παρουσιάστηκαν κουρασμένοι και επιπόλαιοι κόντρα στον Άρη, από τον οποίο έχασαν με σκορ 73-70 για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αλλά παραμένουν στην κορυφή.

ΣΟΚ στο ΟΑΚΑ για τον κουρασμένο Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR

Ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό ΑKTOR στο ΟΑΚΑ! Οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν κουρασμένοι και επιπόλαιοι κόντρα στον Άρη, από τον οποίο έχασαν με σκορ 73-70 για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αλλά παραμένουν στην κορυφή.

Κακή εμφάνιση στο ματς από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, η οποία βρέθηκε πίσω με 15 πόντους στην πρώτη περίοδο, (10-25), μείωσε πριν το ημίχρονο, προηγήθηκε στην τρίτη με 57-51, αλλά στην 4η περίοδο έπαθε ένα ανεπανάληπτο black out και έπεσε θύμα της ευστοχίας του Τολιόπουλου.

Πρώτη εντός έδρας ήττα από τον Άρη έπειτα από 27 χρόνια. Στο 16-1 ο Παναθηναϊκός AKTOR που δύσκολα θα χάσει το πλεονέκτημα παρά την ήττα και στρέφει την προσοχή του στον “τελικό” της Παρασκευής με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 215.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To ματς:

Πολύ κακό ξεκίνημα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με την αστοχία και τις λανθασμένες αποφάσεις στην επίθεση να φέρνουν τον Άρη στο +11 (6-17). Οι “πράσινοι” που έβρισκαν σκορ μόνο από τον Αντετοκούνμπο, δεν έδειξαν καλό πρόσωπο και δεν είχαν καθόλου φρεσκάδα στο παιχνίδι τους με αποτέλεσμα οι κίτρινοι να πάνε στο πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 25-10.

H oμάδα του Αταμάν, σοβαρεύτηκε με τον Καλαϊτζάκη και τον Γκραντ να παίζουν επιθετική άμυνα, ωστόσο η επίθεση του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, είχε μεγάλη δυστοκία, αλλά ο Γκραντ με πέντε σερί πόντους μείωσε στους 17 (15-32). Οι “πράσινοι” πάτησαν γκάζι και με ένα επί μέρους 11-0 κατέβασαν τη διαφορά στους έξι (32-38), με τον Σλούκα να ευστοχεί σε δύο βολές για το 34-39 του ημιχρόνου.

Με την ίδια ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός AKTOR που διεύρυνε το επί μέρους σκορ στο 22-1 με τον Μήτογλου και τον Γκριγκόνις να τον φέρνουν για πρώτη φορά μπροστά με 42-39.

Οι «πράσινοι» έστησαν «παγίδες» στην επαναφορά του Άρη επιχειρώντας να κλέψουν μπάλες και σε αρκετές περιπτώσεις το κατάφεραν με τον Καλαϊτζάκη και τον Αντετοκούνμπο να φέρνουν για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό AKTOR στο +5 (50-45). Ο Σανόγκο έπαιρνε αρκετές μάχες κάτω από το καλάθι των γηπεδούχων με αποτέλεσμα το μειώσει στους τρεις, όμως ο Σλούκας με ασίστ στον Μήτογλου και με τρίποντο έφερε το σκορ στο 57-49 πρωτού ο Μπλούμπεργκς μειώσει στο 57-51 που ήταν και το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου.

Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν καλά για τον Παναθηναϊκό στην τελευταία περίοδο αφού ο Άρης μπήκε με ένα 7-0 το οποίο τον έφερε μπροστά στο σκορ με 57-58.

Ο Γκριγκόνις έβαλε ξανά το “τριφύλλι” μπροστά ωστόσο με τρία τρίποντα του Τολιόπουλου και με κάκιστες αποφάσεις, ο Άρης έφυγε με τη νίκη από το ΟΑΚΑ με το σκορ 73-70.

Τα δεκάλεπτα: 10-25, 34-39, 57-51, 70-73

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.