ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Προπαγάνδα εσείς, απαντήσεις στο γήπεδο εμείς!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την καθολική υπεροχή του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό και τις απαντήσεις, που δίνουν στο γήπεδο οι «πράσινοι» απέναντι στην προπαγάνδα.

Προπαγάνδα εσείς, απαντήσεις στο γήπεδο εμείς!

Καλύτερα γενέθλια για την συμπλήρωση 116 χρόνων από την ημέρα, που ιδρύθηκε ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε. Νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο και δώρο από τον Τερίμ και τους παίκτες, στον κόσμο, που διψάει για νίκες εναντίον της ομάδας, που έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο για χρόνια.

Αυτή η ήττα πόνεσε πολύ, απ’ότι είδα σε βιντεάκια μετά το ντέρμπι. Κάποιοι, που δήλωναν Τσέλσι έβρισαν τον Χουάνκαρ, που τους απάντησε, αλλά εγώ στην θέση του θα έδειχνα και το ….αυτί μου. Έτσι θέλουν, αυτοί. Να τους γλεντάς. Διδάσκουν ήθος τόσα χρόνια καιρός είναι να πάρουν απαντήσεις στο γήπεδο.

Και το γήπεδο τι είπε; Αποκλεισμός από το κύπελλο σε δύο ματς που ήσουν καλύτερος και είχες πολλές ευκαιρίες και τελικά πέρασες στα πέναλτι. Μετά τι ακολούθησε; Καθαρή νίκη με 2-0 στην Λεωφόρο. Μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός πέταξε τον Ολυμπιακό έξω από το κύπελλο και ουσιαστικά τον «τελείωσε» από το πρωτάθλημα.

Ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας!
Ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας! 568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η θεία δίκη, η απόλυτη ποδοσφαιρική δικαιοσύνη απέναντι στην κροτίδα, που τραυμάτισε τον Χουάνκαρ και την ειρωνεία του επίσημου Ολυμπιακού. Ειρωνεία εσείς, νίκες εμείς. Τόσο απλά και πάντα τέτοια.

Ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό την τελευταία διετία δεν έχουν σχέση σαν ομάδες. Οι «πράσινοι» έχουν ανοίξει την ψαλίδα υπέρ τους, όπως αποτυπώνεται και στην βαθμολογία και στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στα τελευταία 12 παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έχει χάσει μόνο μία φορά. Αυτή, που τον ανάγκασαν να παίξει με 18 κρούσματα covid πέρυσι στα play off.

Κατά τα άλλα το λες και πελατειακή σχέση την τελευταία διετία με όλους τους τρόπους. Με φορ και χωρίς φορ. Με τον Γερεμέγεφ φορ, με τον Ακαιντίν φορ, με τον Σπόραρ φορ, με τον Ιωαννίδη φορ με όλους τους τρόπους ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού και απαντάει στο γήπεδο στην προπαγάνδα της ομάδας του Πειραιά.

Μεγάλη ώθηση έδωσε στην ομάδα η παρουσία 2000 οπαδών της στο ξενοδοχείο λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Λεωφόρο. Οι νέοι παίκτες έπαθαν πλάκα, ο Τερίμ πωρώθηκε. Πάμε όλοι ενωμένοι μέχρι το τέλος, για να πάρουμε αυτό, που μας στέρησαν πέρυσι, το πρωτάθλημα.

Μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι στις Σέρρες, όπου θα προσπαθήσουν με διπλό μπλόκο να μας κόψουν βαθμούς. Και διαιτητικά, αλλά και τους γηπεδούχους να παίζουν τα ρέστα τους…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.