ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Γιαννακόπουλος κάνει αυτό που δεν τόλμησε ποτέ άλλος παράγοντας!

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη είναι ένα ματς που θα θυμόμαστε μια φορά τα 27 χρόνια, όπως την προηγούμενη νίκη των «κίτρινων» στο ΟΑΚΑ, αλλά τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι πρωτόγνωρα για τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Γιαννακόπουλος κάνει αυτό που δεν τόλμησε ποτέ άλλος παράγοντας!

Η πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League είναι γεγονός. Μετά από δύο κερδισμένα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και το πλεονέκτημα έδρας να έχει γείρει προς το μέρος του, ο τρομερός Άρης έδωσε ένα νέο ενδιαφέρον μέχρι την έναρξη των πλέι οφ.

Αυτό, όμως, που προέκυψε από το συγκεκριμένο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη είναι πολύ σημαντικότερο από το αποτέλεσμά του που είναι τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media. Ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων» έχει δείξει από πέρυσι την ξεκάθαρη πρόθεσή του να συμβάλει τα μέγιστα ώστε ο τόπος μας να αποκτήσει το μπάσκετ που του αξίζει. Να αναβαθμίσει το προϊόν και να φέρει τους φιλάθλους που είχαν γυρίσει την πλάτη πίσω στο γήπεδο. Έχει παραδεχθεί τα λάθη του παρελθόντος και έχει αλλάξει σελίδα με εντυπωσιακό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 214.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.