ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός είναι ο επιβλητικός Παναθηναϊκός: Η συντριπτική κατοχή διαρκείας, οι 20 πάσες και η… άνεση στο ντέρμπι (Vid)

O Παναθηναϊκός ήταν καθολικά ανώτερος από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι και πήρε δίκαια τη νίκη με σκορ 2-0, με δυο στιγμές του ντέρμπι να το αποδεικνύουν.

Αυτός είναι ο επιβλητικός Παναθηναϊκός: Η συντριπτική κατοχή διαρκείας, οι 20 πάσες και η... άνεση στο ντέρμπι (Vid)

Ήταν επιβλητικός, πήρε το ντέρμπι δίκαια και συνεχίζει να κυνηγά τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός, συνέχισε την υπέρ του παράδοση κόντρα στον Ολυμπιακό, επικρατώντας με σκορ 2-0 στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, παίζοντας στο μεγαλύτερο μέρος του ματς κυριαρχικό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που δεν κατάφερε παρά μόνο λίγες φορές να απειλήσει.

Η ομάδα του Τερίμ, έφτασε σε μια νίκη που αποτελεί-αντίδραση μετά την ήττα στην Τούμπα και είναι “συνέχεια” της καλής εμφάνισης από τη ρεβάνς του Περιστερίου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός έκανε ορισμένα πράγματα τα οποία θέλει να “περάσει” στην ομάδα ο Τούρκος τεχνικός και αποτυπώθηκαν στο χορτάρι κυρίως στο πρώτο γκολ και στη συνέχεια μετά το 2-0.

Τι εννοούμε;

Στη φάση του πρώτου γκολ λοιπόν ο Παναθηναϊκός, έπαιξε στην κυριολεξία ποδόσφαιρο ΚΑΤΟΧΗΣ! Οι “πράσινοι” μετά από ένα κλέψιμο του Τσέριν πάνω στον Ναβάρο, κράτησαν την μπάλα για 35′ δευτερόλεπτα, άλλαξαν 20 πάσες από τα αριστερά στα δεξιά και τούμπαλιν, πέρασαν την μπάλα τέσσερις φορές από το κέντρο και με μια βαθιά μπαλιά του Ρούμπεν στα δεξιά ο Κώτσιρας έκλεψε την μπάλα, την έδωσε στον Παλάσιος, αυτός γύρισε και ο Μπερνάρ αφού έπαιξε το “ένα-δυο” με το δοκάρι σκόραρε.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπορεί να έκανε ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός όμως έφτασε στο 2-0 με την γκολάρα του Γερεμέγεφ και το ματς κλείδωσε! Όμως η φιλοσοφία του Παναθηναϊκού δεν άλλαξε και η κυριαρχία συνεχίστηκε με αποτέλεσμα στο 86′ να ξεκινήσει ένα “tiki-taka” το οποίοι διήρκησε 1 λεπτό και 15 δευτερόλεπτα. Πάλι, ο κύριος εκφραστής και “γρανάζι” της κυκλοφορίας ήταν ο Ρούμπεν που στο ντέρμπι έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.