ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερνάρ: «Να φύγω από τον Παναθηναϊκό ως πρωταθλητής»

Ο Μπερνάρ συμφώνησε για το καλοκαίρι με την Ατλέτικο Μινέιρο και μετά την... υπογραφή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό με τον τίτλο του πρωταθλητή.

Μπερνάρ: «Να φύγω από τον Παναθηναϊκό ως πρωταθλητής»

Ο Βραζιλιάνος άσος ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για μεγάλη νίκη των Πρασίνων στο “αιώνιο” ντέρμπι, ενώ από χθες είναι κι επίσημα γνωστό πως το καλοκαίρι αποχωρεί από το Τριφύλλι για χάρη της Ατλέτικο Μινέιρο.

Σε δηλώσεις του στη “Sportday” ο Μπερνάρ μίλησε για τα στοιχεία που έδωσαν στον Παναθηναϊκό τη νίκη στο clasico και την επιθυμία του να φύγει ως πρωταθλητής από την Ελλάδα.

«Θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό ως πρωταθλητής. Θα δώσω όλη μου την καρδιά και όλη την ενέργειά μου για να το καταφέρω αυτό. Το μυαλό μου και η ψυχή μου είναι πάντα επικεντρωμένα στο πώς θα νικήσω. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προπονούμαι σκληρά. “OK”, ορισμένες φορές τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν καλά, αλλά πάντα προσπαθώ να βγάζω ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Αυτό έχω μέσα μου ως φιλοσοφία και ως τρόπο ζωής. Αυτό θα συνεχίσω μέχρι την τελευταία μέρα που θα παίζω στον Παναθηναϊκό. Έχουμε μπροστά μας άλλους τέσσερις μήνες και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε και να μείνουν σε όλους μας αξέχαστοι», ανέφερε αρχικά.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ για τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι: «Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας. Είναι πάνω απ’ όλα θέμα καρδιάς. Πρέπει να παλέψεις, να τρέξεις πολύ, να κάνεις θυσίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κάνεις πράγματα που συνήθως δεν κάνεις. Είναι θέμα γοήτρου, ιστορίας και για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε μ΄πια τέτοια νίκη, σε τέτοιο παιχνίδι για πρώτη φορά φέτος. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσεις. Δεν έχει σημασία αν θα παίξεις πολύ καλά, αυτό που μετράει είναι να νικάς. Στο τέλος πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς που ήταν πολύ σημαντικοί για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα και να επιστρέψουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.