ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ένα βήμα πιο κοντά: «Ο Παναθηναϊκός προτίθεται να προσφέρει στον Ταβάρες ό,τι ζητήσει»

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Ταβάρες ότι αυτός θέλει.

Ένα βήμα πιο κοντά: «Ο Παναθηναϊκός προτίθεται να προσφέρει στον Ταβάρες ό,τι ζητήσει»

Μετά το δημοσίευμα της «As» που χαρακτήριζε τον Παναθηναϊκό ως απειλή για τη Ρεάλ στο θέμα του Ταβάρες, ήρθε ένα ακόμα δημοσίευμα, της «As» αυτή τη φορά που τονίζει ότι ο έμπειρος σέντερ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Ισπανία με τον Παναθηναϊκό να… περιμένει στη γωνία.

Συγκεκριμένα η έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν στα μέσα της περασμένης σεζόν δεν έχουν προχωρήσει και ο χρόνος τελειώνει. Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήριο λαμβάνει περίπου 3 εκατομμύρια μεικτά ανά σεζόν και φιλοδοξεί να κερδίσει 3 εκατομμύρια καθαρά. Ναι μεν οι απαιτήσεις του ανταποκρίνονται με αυτό που είναι καθώς πρόκειται για τον καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη, αλλά η Ρεάλ θεωρεί ότι αυτό το νούμερο υπερβαίνει το ανώτατο όριο των αποδοχών του».

Και συνεχίζει: «Η Ρεάλ δεν μπορεί να είναι σίγουρη με αυτή την ανανέωση, η οποία είναι υψίστης σημασίας για να παραμείνει ανταγωνιστική. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη ομάδες πρόθυμες να ανταποκριθούν στις μισθολογικές απαιτήσεις του παίκτη. Μάλιστα, σε πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε η Euroleague μεταξύ των γενικών αρχηγών των 18 ομάδων, το 38,9% από αυτούς είπε ότι ο Ταβάρες θα ήταν ο παίκτης που θα ήθελαν να υπογράψουν αν μπορούσαν . Και κάποιες από αυτές, όπως ο Παναθηναϊκός, είναι πρόθυμες να του προσφέρουν ό,τι τους ζητήσει για να τον πείσουν. Αυτή η επιλογή και αυτή της υποθετικής επιστροφής στο ΝΒΑ πιέζουν ακόμα περισσότερο τη Ρεάλ».

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 5.019 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.