ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διακοπή στον αγώνα σάλας του Παναθηναϊκού με τη Σαλαμίνα – Παίκτης των νησιωτών επιτέθηκε στον διαιτητή

Το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Σαλαμίνα για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω επίθεσης παίκτη στον διαιτητή.

Διακοπή στον αγώνα σάλας του Παναθηναϊκού με τη Σαλαμίνα – Παίκτης των νησιωτών επιτέθηκε στον διαιτητή

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σαλαμίνα για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Futsal στο κλειστό του Μετς, καθώς διακόπηκε λόγω έντασης και βιαιοπραγίας κατά του διαιτητή, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.

Με αφορμή ένα φάουλ, παίκτης της Σαλαμίνας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή, βρίζοντάς τον, ενώ τον κουτούλησε ελαφρά, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Στη συνέχεια, ένας οπαδός από την εξέδρα χωρίς διακριτικά ομάδας, πέταξε στον αγωνιστικό χώρο ένα μπουκάλι κι έναν αναπτήρα, χωρίς να πετύχει κάποιον από τους παίκτες. Όλα αυτά είχαν προκαλέσει την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.773 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής της Σαλαμίνας κάλεσε τους παίκτες να αποχωρήσουν στα αποδυτήρια, ενώ και ένας παίκτης της νησιώτικης ομάδας, που δεν βρισκόταν στην αποστολή, αλλά στην εξέδρα, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισε του διαιτητές. Παίκτης της Σαλαμίνας υποστήριξε πως ένας αναπτήρας που έπεσε από την εξέδρα τον χτύπησε στο αυτί και μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά στις 23:35, με το σκορ να είναι 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού και να απομένουν 1:25 για το τέλος.

Δείτε το φύλλο αγώνα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.