ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έξι μήνες αποκλεισμός για τον Καραπαπά

Η τιμωρία στον Κώστα Καραπαπά για την υπόθεση της... φούστας.

Έξι μήνες αποκλεισμός για τον Καραπαπά

Η διαβόητη φούστα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά φαίνεται ότι θα κοστίσει ακριβά.

Η πειθαρχική έρευνα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατέληξε και η πρωτοδίκης Μαρία Βλαχογιάννη προτείνει πρόστιμο 40.000 ευρώ και 6 μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως αποκαλύπτει η “Δίκη”, η ερευνήτρια επικαλείται παράβαση των άρθρων 13, 23 και 25 του Κώδικα Δεοντολογίας για προσβολή προσωπικότητας.

“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό
“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό 3.321 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είχε πετάξει μια φούστα στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδϊας.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας επρόκειτο να προχωρήσει σήμερα στην ακροαματική διαδικασία, αλλά ο πειθαρχικά ελεγχόμενος ζήτησε αναβολή και η υπόθεση θα εκδικαστεί μεθαύριο.

Πηγή: dikisports

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.