ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκραντ: «Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό φαίνεται στο παρκέ που γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στη Euroleague για τη μέχρι τώρα σεζόν του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR.

Γκραντ: «Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό φαίνεται στο παρκέ που γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Ο Τζέριαν Γκραντ είναι αναμφίβολα ένας από τους πλέον κομβικούς παίκτες του Παναθηναϊκού στη φετινή σεζόν. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας και σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, έχουν κάνει άλματα!

Ο Αμερικανός μίλησε στη Euroleague για τη μέχρι τώρα σεζόν του με την πράσινη φανέλα και ξεκαθάρισε το θέμα των ρόλων.

«Όλοι θέλουν να γίνουν ο ηγέτης, αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Πρέπει να παίξεις τον ρόλο σου και τελικά, όσο ο ρόλος σου μεγαλώνει, μπορείς να εξελιχθείς σε σταρ» είπε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με τις διαφορές σε σχέση με το Eurocup. «Στο Eurocup έχεις τρεις ή τέσσερις παίκτες σε κάθε ομάδα, που μπορούν να κάνουν ξεχωριστά πράγματα. Στη EuroLeague κάθε παίκτης -ακόμα και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αγωνίζονται για μόνο πέντε λεπτά- μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 186.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για τη χημεία μεταξύ των παικτών: «Έχουμε καλούς ανθρώπους, που πραγματικά αρέσει ο ένας στον άλλον. Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό φαίνεται στο παρκέ που γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.