ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα “φωτιά” στον… δρόμο για το πλεονέκτημα έδρας

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπαίνει στην τελική ευθεία για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague έχοντας μπροστά του εννέα "τελικούς" προκειμένου να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας.

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπαίνει στην τελική ευθεία για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague έχοντας μπροστά του εννέα “τελικούς” προκειμένου να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας.

Το πρόγραμμα για το ¨τριφύλλι” είναι κυριολεκτικά “φωτιά” αφού ακολουθούν συνολικά 9 ματς εκ των οποίων τέσσερα στο ΟΑΚΑ και πέντε εκτός έδρας, με μια… διαβολοβδομάδα να έχει απομείνει.

Συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή στις 21:15 με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ από την οποία είχε ηττηθεί 14 πόντους στην Τουρκία στον πρώτο γύρο (83-69).

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 178.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά τη διακοπή και το Κύπελλο, ο εξάστερος θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στις 29 Φεβρουαρίου.

Ακολουθεί στο ΟΑΚΑ το ματς με τη Βιλερμπάν, ενώ εν συνεχεία υπάρχει το ντέρμπι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό στις 14 Μαρτίου.

Το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας είναι στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα στις 20 Μαρτιου, ενώ δυο ημέρες αργότερα ο Παναθηναϊκός ΑΚΤOR θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα…. ισιώνει, αφού ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Μπολόνια για το ματς με τη Βίρτους, μια εβδομάδα αργότερα, πάει Μόναχο για την αναμέτρηση με την Μπάγερν, ενώ η regular season, κλείνει με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ στις 11 Απριλίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

9/2 Παναθηναϊκός-Φενέρ

29/2 Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός

8/3 Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν

14/3 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

20/3 Ερ. Αστέρας-Παναθηναϊκός

22/3 Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα

29/3 Βίρτους-Παναθηναϊκός

5/4 Μπάγερν-Παναθηναϊκός

11/4 Παναθηναϊκός-Άλμπα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.