ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθέωσε τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Μονέκε

O παίκτης της Μπασκόνια. Τσίμα Μονέκε, έβγαλε το καπέλο στον Παναθηναϊκό AKTOR για τις φετινές του εμφανίσεις.

Αποθέωσε τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Μονέκε

Αποθέωσε τον εξάστερο ο Τσίμα Μονέκε!

Ο παίκτης της Μπασκόνια, μιλώντας στην ιστοσελίδα «HoopsHype», έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού ΑΚΤOR, έβγαλε το καπέλο σε Ναν, Λεσόρ και ξεκαθάρισε ότι πρόκειται συνολικά για μια καλύτερη ομάδα σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μονέκε:

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 28.594 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μου αρέσει να βλέπω το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, είμαι μεγάλος fan του Ματίας Λεσόρ! Νομίζω ότι πρέπει να συμπεριληφθεί στην All-Euroleague First Team. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες, του λέω κάθε φορά που τον βλέπω ότι είμαι περήφανος γι’ αυτόν. Είμαι μεγάλος fan του.

Ο Κέντρικ Ναν κάνει καλή δουλειά, παίζοντας το παιχνίδι του και προσπαθώντας να αγωνιστεί με τον ευρωπαϊκό τρόπο. Μου αρέσουν όσα έχουν. Οι οπαδοί στο ΟΑΚΑ έχουν πάρει… φωτιά φέτος, που είναι αυτό που ξέρω από τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν. Φέτος έγιναν ξανά αυτό που ήταν.

Μου αρέσει η ομάδα του Ολυμπιακού και μου αρέσει να παίζω εναντίον τους, αλλά ο Παναθηναϊκός μου αρέσει περισσότερο σαν ομάδα αυτή τη σεζόν!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.