ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκανε τον Ομπράντοβιτς «Τούρκο»: Ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ που κρυφοκοίταζε στο κινητό για να μάθει το σκορ σε αγώνα ποδοσφαίρου

Άξιζε τον κόπο η… κατσάδα

Έκανε τον Ομπράντοβιτς «Τούρκο»: Ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ που κρυφοκοίταζε στο κινητό για να μάθει το σκορ σε αγώνα ποδοσφαίρου

Φανταστείτε τον –όχι και τόσο ήρεμο κατά την διάρκεια αγώνων- Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δίνει η ομάδα του ματς για την Euroleague και να βλέπει έναν από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που κάθονται στον πάγκο να… ρίχνει κλεφτές ματιές στο κινητό του. Ο ήδη… μελιτζανί Σέρβος τεχνικός, απολύτως λογικά, γίνεται… «Τούρκος», σε μια από τις πιο σπαρταριστές ιστορίες της καριέρας του.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...