ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Tέλος ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει μετά από μόλις δυο μήνες ο Κάρλος Καρβαλιάλ!

Tέλος ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό!

Η ήττα του “αιωνίου” αντιπάλου από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι, πιθανότατα αποτελεί το κύκνειο άσμα του Κάρλος Καρβαλιάλ στον ερυθρόλευκο πάγκο!

Mάλιστα οι Πειραιώτες φαίνεται να έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου, στο πρόσωπο του 51χρονου Ολλανδού Πασκάλ Γιάνσεν!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση ο Γιάνσεν θα γίνει ο τρίτος προπονητής που θα καθίσει αυτή τη σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 11 ματς, μετρά πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Προς το παρόν τίποτα επίσημο δεν υπάρχει για την ώρα, αλλά ο Γιάνσεν βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να παρθούν οι αποφάσεις για πιθανή συνεργασία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.