ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκράφιτι-ύμνος για Παύλο και Θανάση στη Λεωφόρο (pics)

Ορισμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του Παύλου και του Θανάση με ένα ωραίο γκράφιτι έξω από την Λεωφόρο.

Γκράφιτι-ύμνος για Παύλο και Θανάση στη Λεωφόρο (pics)

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιούργησαν ένα εκπληκτικό γκράφιτι στους τοίχους του γηπέδου της Λεωφόρου αφιερωμένο στον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Το γκράφιτι βρίσκεται έξω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ που φέρει και το όνομα του ευεργέτη του τριφυλλιού, ενώ πέρα από τις προσωπογραφίες των δυο Γιαννακόπουλων υπάρχουν και οι στίχοι: «Δεν θα ξεχάσω τι μου χάρισαν ποτέ μου» συνοδευόμενα από τις πόλεις που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός τα έξι ευρωπαϊκά τρόπαια του.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.