ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καραπαπάς για τη φούστα στον Μπαλτάκο: «Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος – Ήταν δώρο για μια φίλη μου»

Ολα όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς στην απολογία του για τη φούστα στον Τάκη Μπαλτάκο.

Καραπαπάς για τη φούστα στον Μπαλτάκο: «Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος - Ήταν δώρο για μια φίλη μου»

Ολα όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς στην απολογία του για τη φούστα στον Τάκη Μπαλτάκο.

Ο Κώστας Καραπαπάς κατά την απολογία του 10 μήνες μετά το περιστατικό δήλωσε μετανιωμένος από την πρώτη στιγμή για αυτή του την κίνηση, λέγοντας πως δεν τον τιμά καθόλου, καθώς όπως ανέφερε δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Καραπαπάς είπε κατά την απολογία του:

“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό
“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό 3.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Έχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό για την πράξη μου. Μια πράξη που ούτε με τιμά, ούτε εκφράζει την κοσμοθεωρία μου. Μπορεί να διαφωνώ σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, όμως η πράξη αυτή ήταν απαράδεκτη για μένα. Ακόμα και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι με κατέκριναν.

Υπήρξε ένταση πριν, αλλά έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έγινε στο τέλος. Την είχα όντως μαζί μου τη φούστα, αλλά δεν είχα προσχεδιάσει να του την πετάξω, την είχα για να την κάνω δώρο στη φίλη μου. Ήταν μια πράξη που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν φέρομαι έτσι».

Ο Βασίλης Δημακόπουλος, εκ των συνηγόρων του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, είπε: «Ο ίδιος καταδικάζει τον εαυτό του για αυτή τη συμπεριφορά. Η μετάνοια είναι σημαντική. Αν πειστείτε από όσα σας είπε, πρέπει να τον αντιμετωπίσετε με την μεγαλύτερη επιείκεια», ενώ ο Δημήτρης Καρπετόπουλος πρόσθεσε με την αγόρευσή του: «Η πράξη του ήταν προϊόν έντονης αγανάκτησης λόγω των όσων είχαν προηγηθεί. Ζητάμε είτε την απαλλαγή του είτε την χαμηλότερη δυνατή ποινή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.