ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πιο επικίνδυνος απ’ την COVID: Το σύμπτωμα-καμπανάκι του στρεπτόκοκκου που πρέπει να σε στείλει άμεσα στο γιατρό

Δύο θάνατοι μέσα σε δύο ημέρες...

Πιο επικίνδυνος απ’ την COVID: Το σύμπτωμα-καμπανάκι του στρεπτόκοκκου που πρέπει να σε στείλει άμεσα στο γιατρό

Συναγερμός έχει σημάνει μετά από τους δύο θανάτους από στρεπτόκοκκο, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Συγκεκριμένα, ένας 28χρονος από τη Λάρισα εξέπνευσε στη Θεσσαλονίκη και μία 9χρονη στο Διδυμότειχο.

Το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του 28χρονο. Ο νεαρός διακομίστηκε στο Παπαγεωργίου, από το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, το απόγευμα της 31ης Ιανουαρίου με «διάγνωση ανθεκτική καρδιακή ανεπάρκεια σε έδαφος, επιπλεγμένης ενδοκαρδίτιδος της αορτικής, της μιτροειδούς και της τριγλώχινος βαλβίδος, με θετική αιμοκαλλιέργεια σε Granulicatella adiacens».

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.434 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.