ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Κερδίσαμε τον βασικό αντίπαλό μας για την 4η θέση με 11 πόντους έχοντας 2/12 τρίποντα»

Όλα όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν.

Αταμάν: «Κερδίσαμε τον βασικό αντίπαλό μας για την 4η θέση με 11 πόντους έχοντας 2/12 τρίποντα»

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρ στάθηκε στην άμυνα του «τριφυλλιού» που έκρινε το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φυσικά όταν κερδίζεις τον πιο σημαντικό σου αντίπαλο στον δρόμο για την 4η θέση με 11 πόντους σε μία βραδιά που είχαμε 2 τρίποντα σε 12 προσπάθειες, δείχνει τον χαρακτήρα που έχουμε. Δεν παίξαμε καλά. Στην επίθεση δεν ξεκινήσαμε καλά και στην άμυνα αφήσαμε χώρο στον Καλάθη και κάναμε λάθη εκεί. Αλλά όταν βάλαμε τον Καλαϊτζάκη πάνω του τα καταφέραμε. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα και ήταν επιθετικός και στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την τακτική μας.

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετική άμυνα και δεν αφήσαμε στον Ουίλμπεκιν να βρει τον χώρο για τα σουτ. Ο μόνος παίκτης που βρήκε έξτρα σκορ η Φενέρ ήταν ο Μπιμπέροβιτς, αλλά παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Στην επίθεση δεν ήμασταν καλοί και παίξαμε με πολύ iso με τον Ναν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.